@danii20
ai perfecta dreptate, noi nu inseram nimic, noi ne asteptam ca voi sa inserati ceva (valabil doar pt BPAffiliate) ... poate cine stie in viitor daca vom deschide si noi un serviciu de free hosting precum lx, xhost, samd o sa fie anumite pachete care vor face asta ... dar ce-i drept sansele sunt sub 1% sa ne apucam de asa ceva ...
Problema ta banuiesc eu ca se datoreaza unui troian/virus care odata ajuns pe pc-ul tau aduna datele din clienti ftp/ browser/ etc apoi le trimite pe net mai departe catre cineva/un robot/etc si apoi robotul respectiv se conecteaza prin ftp si adauga scriptul la finalul paginilor web
Stai linistit, nu esti primul care a patit asta si nici ultimul, eu unu stiu de existenta unui asemenea troian de ceva timp de la niste prieteni care au patit-o.
Solutia in cazul tau: va trebui sa faci o devirusare cat de serioasa a pc-ului (poti folosi mai multi antivirusi ca sa te scanezi sa fi sigur ca ai curatat tot), apoi stergi situl de pe server, schimbi parola pt ftp din panou, transferi situl curat in ftp apoi stergi din panou contul ftp (de ce crezi ca am creat aceasta facilitate? ... la noi stergerea contului ftp nu sterge si folderul de pe disk

)
Exista si o solutie la nivel de host, sa folosim un port non standard pt ftp, eventual sa punem si un certificat ssl, asta o sa-i mai linisteasca dar nu cred ca va opri complet problema pt ca pot oricand sa se destepte baietii si sa faca virusul sa stie si secure ftp si desigur fiind un om in spate poate citi pe site care este portul pt ftp ... sau mai rau sa urcam fisierele printr-un webftp dar cred ca asta va crea mai multe probleme ...