BluePink - Solutii si Servicii Open-Source pentru toti

BluePink

BluePink.ro - Forum de discutii si suport tehnic
Iulie 31, 2010, 12:01:32 pm *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: AegiSub cauta host  (Citit de 801 ori)
DragoStefaN
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Best for All

Vezi Profilul WWW
« : Ianuarie 12, 2010, 11:14:05 pm »

Salut si bine v-am regasit!

Am o mica "propunere" pentru echipa BluePink. Dupa cum spune si titlul acestui topic, proiectul open-source denumit Aegisub prin care este creat cel mai bun program de traduceri isi cauta un nou host.

Site-ul actual are aproximativ 50.000 de vizitatori/luna iar daca acestia vor decide sa isi mute "jucariile" pe BluePink cu siguranta va deveni celebru si international, nu numai in Romania. Au 3 cerinte mari, care se pot vedea aici.

Le-as putea scrie direct eu, sa le recomand BluePink, dar nu stiu toate detaliile despre gazduire, plus de asta un admin poate vorbi altfel cu ei.

Mailul de contact se gaseste pe aceasi pagina. Succes si sper sa aleaga BluePink pentru ca este cel mai bun Cheesy
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #1 : Ianuarie 13, 2010, 07:30:30 am »

Mersi pt info. Le-am lasat un mesaj ... in principiu o sa le punem la dispozitie un server dedicat ... nu de ultima ora dar este oricum mult mai bun decat orice pachet de gazduire intr-un mediu shared.

"Site-ul actual are aproximativ 50.000 de vizitatori/luna iar daca acestia vor decide sa isi mute "jucariile" pe BluePink cu siguranta va deveni celebru si international, nu numai in Romania. Au 3 cerinte mari, care se pot vedea aici."

Nu facem asta pt faima ci pt proiectul lor si daca multumita acestui fapt alti x oameni afla de noi atunci inseamna ca acei cativa % din x care dezvolta proiecte open vor veni si ei la noi lucru care ma incanta foarte mult.

Memorat

---
Cristian Seceleanu
The BluePink Team
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul: