In momentul de fata interfata bpshpanel (panoul de gazduire) este in utilizare, se pot crea conturi se pot comanda pachete se pot administra pachetele comandate dar ce nu stiu si mi-ar fi util sa stiu este:
(1) care sunt bug-urile pe care nu le-am gasit inca? (oricat de mici sau mari)
(2) cat de usoara este utilizarea interfetei? (atat pentru incepatori cat si pentru avansati)
(3) ce functionalitati considerati ca ar fi utile sau ce-i lipseste? (sunt bine venite ideile de orice fel)
Pentru a primi raspunsurile la cele 3 intrebari de mai sus am decis sa initiez astazi
22 August 2008 o campanie numita
BPSHPANEL - USAGE & BUG TESTING.
Aceia dintre dumneavoastra care sunteti dispusi sa participati la testare
veti primi din start cate un pachet BPSponsored (pe viata desigur) pe care-l veti putea utiliza atat pentru teste cat si mai departe pentru a va gazdui situl/siturile ... singura conditie este ca siturile gazduite sa respecte termenii si conditiile BluePink (veti primi acest pachet de gazduire indiferent de faptul ca in mod normal siturile nu s-ar fi incadrat pentru acest pachet).
De asemenea mentionez ca cei mai activi dintre dumneavoastra vor beneficia la alegere de mai multe pachete de gazduire sau alte facilitati cum ar fi promovare online sau de ce nu alte servicii pe care le oferim.Pentru inscrieri este suficient sa va abonati la lista de discutii bpshpanel:
http://lists.bluepink.ro/mailman/listinfo/bpshpanel si sa va inregistrati in interfata
http://www.bluepink.ro/bpshpanel/ (daca nu sunteti deja membrii) cu aceeasi adresa e-mail utilizata la inregistrarea in lista de discutii. (asta ma va ajuta sa validez pachetele comandate).
Ca regulament de postare pe lista de discutii ... fiecare bug / propunere trimisa trebuie pusa intr-un mesaj nou cu cat mai multe detalii posibil. Completari la mesaje existente se trimit ca reply la mesajul postat initial (unde este posibil acest lucru).
Campania va lua sfarsit pe
30 Septembrie 2008 iar din momentul respectiv vor fi premiati doar aceia dintre dumneavoastra care descopera noi bug-uri in panou sau care aduc propuneri ce vor fi acceptate pentru dezvoltare si integrare in panou.