BluePink - Solutii si Servicii Open-Source pentru toti

BluePink

BluePink.ro - Forum de discutii si suport tehnic
Iulie 31, 2010, 12:08:13 pm *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.
Ai pierdut sau nu ai primit emailul care conţine codul de activare al contului?

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagina principală   Ajutor Caută Autentificare Creează un cont  
Pagini: [1]
  Imprimă  
Autor Subiect: usage & bug testing  (Citit de 3234 ori)
admin
Administrator
Hero Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« : August 22, 2008, 02:11:56 pm »

In momentul de fata interfata bpshpanel (panoul de gazduire) este in utilizare, se pot crea conturi se pot comanda pachete se pot administra pachetele comandate dar ce nu stiu si mi-ar fi util sa stiu este:
(1) care sunt bug-urile pe care nu le-am gasit inca? (oricat de mici sau mari)
(2) cat de usoara este utilizarea interfetei? (atat pentru incepatori cat si pentru avansati)
(3) ce functionalitati considerati ca ar fi utile sau ce-i lipseste? (sunt bine venite ideile de orice fel)

Pentru a primi raspunsurile la cele 3 intrebari de mai sus am decis sa initiez astazi 22 August 2008 o campanie numita BPSHPANEL - USAGE & BUG TESTING.

Aceia dintre dumneavoastra care sunteti dispusi sa participati la testare veti primi din start cate un pachet BPSponsored (pe viata desigur) pe care-l veti putea utiliza atat pentru teste cat si mai departe pentru a va gazdui situl/siturile  ... singura conditie este ca siturile gazduite sa respecte termenii si conditiile BluePink (veti primi acest pachet de gazduire indiferent de faptul ca in mod normal siturile nu s-ar fi incadrat pentru acest pachet).

De asemenea mentionez ca cei mai activi dintre dumneavoastra vor beneficia la alegere de mai multe pachete de gazduire sau alte facilitati cum ar fi promovare online sau de ce nu alte servicii pe care le oferim.

Pentru inscrieri este suficient sa va abonati la lista de discutii bpshpanel: http://lists.bluepink.ro/mailman/listinfo/bpshpanel si sa va inregistrati in interfata http://www.bluepink.ro/bpshpanel/ (daca nu sunteti deja membrii) cu aceeasi adresa e-mail utilizata la inregistrarea in lista de discutii. (asta ma va ajuta sa validez pachetele comandate).

Ca regulament de postare pe lista de discutii ... fiecare bug / propunere trimisa trebuie pusa intr-un mesaj nou cu cat mai multe detalii posibil. Completari la mesaje existente se trimit ca reply la mesajul postat initial (unde este posibil acest lucru).

Campania va lua sfarsit pe 30 Septembrie 2008 iar din momentul respectiv vor fi premiati doar aceia dintre dumneavoastra care descopera noi bug-uri in panou sau care aduc propuneri ce vor fi acceptate pentru dezvoltare si integrare in panou.

Memorat

---
Cristian Seceleanu
The BluePink Team
maploin
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #1 : Septembrie 08, 2008, 11:56:37 am »

Salut,

Am dat din greșeală peste lansarea bpshpanel. Cred că trebuia trebuie (încă mai e timp) promovat mai mult. Sau n-am fost eu pe unde trebuia.

Oricum trebuie să spun: Felicitări!

Și ca să încep cu bug reporting-ul:
Formularul de înregistrare (http://www.bluepink.ro/bpshpanel/am.php?action=displayRegister) nu dă nici un fel de feedback cum că ar fi primit datele mele de înscriere. Cred că ar trebui un Mulțumesc, am primit datele și un mail de Mulțumim, în scurt timp contul va fi activat

O să încerc să testez și ce e dincolo, dacă primesc acces.

Încă o dată felicitări!
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #2 : Septembrie 08, 2008, 12:35:52 pm »

Mersi, este inca munca destula la proiectul asta dar usor usor o sa ajunga la nivelul dorit,
cat despre sugestie ... s-a notat si o sa se rezolve la v2.

Inregistreaza-te in lista de discutii ca putem comunica ceva mai bine decat aici.

Memorat

---
Cristian Seceleanu
The BluePink Team
maploin
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #3 : Septembrie 08, 2008, 07:36:18 pm »

făcusem asta deja. Ne vedem acolo!
Memorat
EastSider
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #4 : Februarie 06, 2009, 05:16:28 pm »

Buna ziua .

Sunt foarte multumit de serviciile dumneavostra dar am mici probleme cum ar fi : 1) Nu pot creea  subdomenii cu caractere mai mici de 3 .
2) De fiecare daca cand sterg un subdomeniu nu pot sa`l refac din nou , zice asa ca deja e luat .

Cam atat , in rest panelul e perfect Smiley
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #5 : Februarie 06, 2009, 05:30:28 pm »

Salut si mersi pentru feedback.

1. este o limitare impusa pentru a nu permite crearea de subdomenii la bluepink.ro mai mici de 3 caractere

la v2 voi separa domeniile utilizatorilor de cele ale bluepink moment in care limitarea va ramane doar pentru domeniile BP astfel utilizatorii vor putea avea si subdomenii cu 1 caracter la domeniile lor

2. da, este un bug descoperit si raportat in urma cu ceva timp , a fost corectat in varianta de development deci dupa lansarea v2 ar trebui sa "dispara"

Memorat

---
Cristian Seceleanu
The BluePink Team
EastSider
Newbie
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #6 : Martie 02, 2009, 11:41:27 am »

Buna ziua .

Nu se poate sa imi fac si eu mail@domeniulmeu.ro/com/org ? Am cautat peste tot panelul si nu gasesc ... Daca nu astept versiunea v2  Grin
Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #7 : Martie 02, 2009, 11:52:23 am »

ar trebui sa se poata asta la toate pachetele de gazduire (exceptie BPWebmail) dar asta doar daca ai setat in panou un domeniu achizitionat de tine de la un registrar.

Memorat

---
Cristian Seceleanu
The BluePink Team
Lokki
Global Moderator
Newbie

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Răspunde #8 : Iunie 14, 2009, 07:29:34 pm »

in versiunea 2 a panoul ar trebui implementata si o optine de editare a subdomeniilor/siteurilor ca sa nu mai fie nevoie de stergerea subdomeniului / siteului decat daca utilizatorul vrea sa renunte la el.
« Ultima modificare: Iunie 14, 2009, 07:43:13 pm de către Lokki » Memorat
admin
Administrator
Hero Member

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Răspunde #9 : Iunie 15, 2009, 04:58:15 pm »

este util ce ai scris dar sunt doua chestiuni aici:
1. in cazul subdomeniilor editarea este complet inutila ... practic daca editezi numele deja ai facut alt subdomeniu ... e ca si cand l-ai sterge pe cel initial si ai crea unu nou .
2. situl daca ai vrea sa-l redenumesti practic implica si redenumirea subdomeniului ... deci refacute foarte multe legaturi in baza de date ca sa nu mai zic pe disc si setari pe server

cu alte cuvinte este un volum mare de lucru pentru facilitatea asta care ce-i drept este utila dar cred ca poate sa astepte pana la v3

Memorat

---
Cristian Seceleanu
The BluePink Team
Pagini: [1]
  Imprimă  

Schimbă forumul: